Νόμισμα: Euro

Logo ESPA - GR
Logo ESPA - GR

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν - Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι είναι άδειο
Logo ESPA - GR
Καλάθι αγορών

Αποστολή και Παράδοση προϊόντων

Στην auto-style, σε κάθε περίπτωση, καταλαβαίνουμε ότι ανυπομονείς να πάρεις στα χέρια σου τα αντικείμενα που παρήγγειλες.

Αν κατά την παραγελία σου επέλεξες να παραλάβεις από το κατάστημά μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου. Π.χ για το αν το προϊόν που παρήγγειλες είναι έτοιμο προς παράδοση ή ακόμη και για την τυχόν τοποθέτησή του στο αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου από εμάς αν το θέλεις. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι ειδικά στην περίπτωση που παρήγγειλες μπαταρία ή μπαγκαζιέρα αυτές τοποθετούνται από εμάς δωρεάν, όπως δωρεάν γίνεται και η αλλαγή λαδιών τα οποία αγοράστηκαν μέσω του auto-style.gr

Αν επέλεξες να παραλάβεις τα αντικείμενα της παραγγελίας σου με courier, σε ενημερώνουμε ότι συνεργαζόμαστε με την Γενική Ταχυδρομική, έναν από τους ηγέτες των ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. Στην περίπτωση αυτή το δυνατόν ταχύτερα θα κρατάς στα χέρια σου την παραγγελία σου αφού -πιθανά- ειδοποιηθείς από την εταιρία για την επικείμενη παράδοση του προϊόντος σε εσένα.

Παρατηρήσεις

* Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με το είδος, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων και πάντα με βάση την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφορών.
* Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
* Για λόγους ασφαλείας δεν γίνεται παράδοση σε μπαταρίες (βάσει σχετικής νομοθεσίας)

Έκτακτη ενημέρωση

Λόγω του μεγάλου όγκου αποστολών που διαχειρίζονται οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier ενδέχεται να καθυστερήσουν στην παράδοση. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την άμεση παράδοση των προϊόντων και την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

 

Αν σας παρουσιαστεί οπoιαδήποτε απορία ή ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Καλέστε μας στο 210-55 40 266 ή στο 6984 051 624

ΧΩΡΙΣ ΚΕΙΜΕΝΟ